Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marian marianski Marek Bartys Jk Hh Pawel Kortas MartinBergen (4300 niezalogowanych)
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Zuzu napisał:
toja napisał:
jasta102 niezły gadżet znalazłeś pewnie już nie jeden taki ma nasz leniwy kolega skoro pani szuka ale zaraz zaraz nie napisał jakiej tej pani szuka może i mu będzie odpowiadał wzór 1 lub 2 ????

Przypomniało mi się właśnie.. .dwójka odpada bo kolega kiedyś napisał że jest rasistą

Choć mógłby spróbować "różowej fugi na czarnych płytkach"

a jednak ktoś uważnie czyta to co pisze
niektorzy nie czytaja ze zrozumieniem przeciez napisałem ze powinna to być polka w ostateczności słowianka ..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
toja napisał:
ja uważam że jeśli się taka pani zjawi u naszego leniwego kolegi to jest nic wart także dla niej to nie będzie nic ubliżającego
mozesz mi to przetłumaczyć z polskiego na naszee ???
bo przeczytałłlem ,ale nie moge zrozumieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
to czytaj ze zrozumieniem.teraz moje wytłumaczenie jeśli nie kumasz że takie panie na jeden raz nie mają szacunku dla siebie chyba że to ich praca albo uwielbiają sex z kim popadnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
A kogo to obchodzi, czy te panie maja do siebie szacunek, czy nie ? Ich zycie, ich szacunek, mnie osobiscie zadnej szkody nie wyrzadzaja.

Natomiast bardzo ciekawe jest, ze autor "rzucil" takie, a nie inne haslo i kilka osob daje z siebie wszystko, by watek sie krecil

@ toja - z ciagu Twoich slow, bez znakow przestankowych, bez zaznaczania gdzie rozpoczyna sie zdanie i gdzie konczy, to czasem faktycznie trudno wylapac sens To nie jest forum polonistow i kazdy cos tam w pospiechu omija, ale niejednokrotnie rece opadaja...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Gdzie jest to slawne ogloszenie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
toja napisał:
powodzenia również życzę a koledze proponuję iść do burdelu będzie szybciej jak na czasie zależy
ps
nie mam w praktyce korzystania z takich przybytkow
to bybyło pojscie na łatwizne ,a ja jesztem człowiek czynu
ps 1
Modzio zawinoł kilka stron
brakuje kilkanaście postów
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
agnieszkaj81 napisał:
Gdzie jest to slawne ogloszenie?
no widzisz moderator usunoł ,ale juz jest słynne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Moderatora nie ma, wiec niczego nie usunal

Uzywajcie glowy (tej na karku ), a nie tylko ..( tu przemilcze ) zeby znalezc zagubione ogloszenie :

www.mojanorwegia.pl/forum/view/dyskusja_...uprawiania_sexu.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
słuchaj Fiona ja nie mam czasu więc wszystko piszę w pośpiechu a mnie to wali jak kto to odbierze............................,,,,,,,,,,,,,,,,,chyba teraz nadrobiłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
toja napisał:
słuchaj Fiona ja nie mam czasu więc wszystko piszę w pośpiechu a mnie to wali jak kto to odbierze............................,,,,,,,,,,,,,,,,,chyba teraz nadrobiłam

odbiór odbiorem, ale jak coś się czyta kilka razy (nawet na głos ) i pomimo największych chęci sensu w tym nie idzie się doszukać no to rence i szyskie konczyny łopadja.

Jak widać kolega jeszcze nie znalazł tego czego szuka, więc pozostaje stary, sprawdzony, wojskowy sposób.......
"koc poducha i się ru......."
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok